wise sverige

Vad kostar Wise (f.d. Transferwise)?

Wise erbjuder en av de billigaste växelkurserna i världen, och andra avgifter brukar även vara lägst om du använder Wise tillsammans med ett bankkonto. Denna avgift är oftast mindre än 1 % av överföringsbeloppet.

Hur snabbt är Wise?

Banköverföringar brukar ofta ta dagar, men det går även att få fram pengarna på samma dag som de skickades. Om du överför pengar på Wise med ett visa- eller mastercard kommer överföringen bara att ta några minuter. Men om du överför med ett bankkonto så kan överföringen ta en till tre arbetsdagar.

Överföringsgränser och alternativ

Du kan skicka upp till 10 000 000 kr per överföring (10 miljoner) om du använder banköverföring på Wise. Du kan även använda kreditkort, vanligt betalkort, Apple Pay eller direct debit från ditt bankkonto. Mottagaren kommer att behöva ett bankkonto.

Wise Kundtjänst

Wises telefonlinje är endast öppen på vardagar, men Wises mobilapp har höga betyg och deras webbplats har bra guider och riktlinjer för att hjälpa sina kunder.

Enkelt att skapa konto och logga in

Du kan skapa ett konto på Wise genom att använda din e-postadress, eller genom att logga in med ditt Google- eller Facebook-konto, vilket ofta inte är så vanligt bland dessa leverantörer.

Wise eller Revolut?

Men hur bra är Wise om man t.ex. jämför med Revolut? Wise ger faktiskt bättre växelkurser vid större belopp, och är även bättre under helger. Wise passar även bäst om du växlar mellan väldigt speciella valutor. Men däremot är Revolut billigare när du överför mindre belopp.

Bitsafe

Bäst alternativ

Billigast och snabbast

#1

Riktigt snabb

Snabba överföringar

Billiga Överföringar

Billigt att överföra större belopp.

Anonyma Överföringar

Ett bra val för folk som vill vara anonyma

Psst..

Behöver du en bra VPN tjänst i Sverige? Testa Ivacy VPN.

product-image

Transferwise

8.7

Fördelar
  • Billigt
  • Inga dolda avgifter
  • Garanterade växelkurser
Nackdelar
  • Ingen kundtjänst via telefon
  • Större överforingsbelopp kan begränsas

Underlätta livet med Apple Airpods 2

Previous article

Ivacy VPN Recension – Bra rykte

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Teknologi