Teknologi

Crypto.com – Köp kryptovaluta snabbt

0

Crypto.com – Köp kryptovaluta snabbt

Crypto.com grundades år 2016 vilket gör det till en rätt gammal tjänst faktiskt, i och med att kryptovaluta är rätt nytt. Crypto.com står ut i mängden som en perfekt plats för att hantera alla dina behov som har med krypto att göra, från att köpa, sälja, swapping och staking. Webbplatsen och appen är mycket enkla att förstå och att skapa ett konto går riktigt snabbt. Klicka här för att skapa ett konto på bara några minuter.

TESTA CRYPTO.COM

Vem bör välja Crypto.com?

Med alla fördelar och funktioner som Crypto.com erbjuder är det ett mycket bra val för alla olika typer av investerare och människor. Om du redan har en del CRO (vilket är Crypto.com:s egna valuta) kommer du att få lägre avgifter och fler förmåner. CRO är även en snabbt växande kryptovaluta, så det kan även vara ett klokt val att köpa denna valuta oavsett.

Om du är ny inom krypto kanske du kommer att bli förvirrad över gränssnittet, kanske Coinbase är bättre för dig då? Coinbase kan vara bättre för nybörjare men Crypto.com är mycket mer mångsidig och är definitivt värt att lära sig på en gång. Du får många fler fördelar och bonusar på Crypto.com än vad du får på Coinbase.

Oavsett vilken plattform du väljer att använda, bör du komma ihåg att krypto är en rätt farlig tillgång och du kan förlora pengar rätt så snabbt. Se till att du inte placerar mer pengar än vad du har råd att förlora i ditt konto hos Crypto.com.

Liten banderoll som lyder "Trade anytime, anywhere"

Coola saker med Crypto.com

Grundarna av Crypto.com ser en framtid där kryptovaluta är en helt vanlig sak att investera i och betala med. Oavsett om du håller med om deras tankar eller ej kan Crypto.com hjälpa dig med allt som har att göra med kryptovalutor. Utöver köp och sälj av krypto, erbjuder även plattformen följande coola saker:

Cashback Visa-kort

Crypto.com erbjuder ett förbetalt Visa-kort som fungerar som ett cashback-kort låter dig spendera och använda dina kryptovalutor mycket enklare. Det här kortet är tillgängligt för alla, men det är mest förmånligt för dem som äger plattformens egna kryptovaluta “CRO”.

Visa-kortet är tillgängligt i fem nivåer baserat på hur mycket CRO du äger. Varje kort ger dig rabatter på olika tjänster, t.ex. Spotify, Netflix och Airbnb. Du får även några kostnadsfria uttag från bankomater samt någonstans mellan 1 % och 8 % cashback. 8 % cashback låter rätt häftigt va? Tyvärr måste du låsa 4 miljoner kronor i CRO i ditt konto för att få tag på denna procentsats.

Tänk på att “cashback” i det här fallet syftar på CRO. Du kommer förmodligen behöva omvandla dina CRO till vanliga pengar för att faktiskt få tillbaka dina pengar. Det här betyder att värdet på dina belöningar kan skifta utefter värdet på CRO. Vilket kan vara en bra sak om värdet på CRO går upp innan du växlar.

Räntor på Crypto.com

Precis som med andra appar kan du tjäna ränta på dina pengar genom att låna ut dina kryptovalutor till andra personer. Låntagare kan sedan använda dessa lån till att verifiera transaktioner för vissa valutor eller för andra ändamål.

Genom programmet “Earn” kan du få upp till 14 % per år på dina insättningar i fler än 30 kryptovalutor, beroende på kryptovalutan du väljer att låna ut och beloppet CRO du har på ditt konto.

Större banderoll som lyder "Securely Buy, sell, store, send and track - Buy crypto at true cost".

Kurser kan ändras, men du har alternativet att låsa in din kurs i antingen en eller tre månader. Du kan även välja att ta ut dina krypto när som helst.

Tänk på att även fast dessa kurser och räntor får det att låta som att du kan få massor av extra pengar, kan det vara riskabelt eftersom att de inte försäkras av Federal Deposit Insurance Corporation (FDIC). Du får även ingen ränta på ränta, alltså compound interest.

Crypto.com Avgifter

Precis som andra appar och tjänster, använder Crypto.com en maker-taker avgiftstruktur. Det här betyder att du betalar en avgift beroende på om din order skapar likviditet eftersom att ingen matchande order (dvs. om du är en maker) eller din order minskar likviditet eftersom den matchar med en order som redan är aktiv (dvs. om du är en taker).

Rent allmänt kan du förvänta dig en högre avgift som taker, även fast Crypto.com minskar dina avgifter baserat på din handelsvolym och huruvida du stakar CRO. Ju mer du köper och säljer över en 30 dagarsperiod och ju mer CRO du stakar, desto mer rabatt får du.

Skapa ett konto via knappen nedan för att få gratis CRO krypto på några minuter.

TESTA CRYPTO.COM

Kryptovalutor på Crypto.com

Crypto.com har stöd för över 90 kryptovalutor, bland annat:

 • Bitcoin (BTC)
 • Litecoin (LTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Crypto.com Coin (CRO)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Enjin Coin (ENJ)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Paxos Standard (PAX)
 • USD Coin (USDC)
 • OmiseGO (OMG)
 • Kyber Network (KNC)
 • 0x (ZRX)
 • Chainlink (LINK)
 • Shiba inu coin (SHIB)

Kan jag köpa Dogecoin på Crypto.com?

 • Ja, du kan köpa Dogecoin på Crypto.com utan problem.

Kan jag swappa kryptovalutor på Crypto.com?

 • Ja, du kan swappa mellan olika kryptovalutor på Crypto.com.
product-image

Crypto.com

9.5

Fördelar
 • Över 90 kryptovalutor tillgängliga
 • Visa-kort som låter dig spendera krypto och få belöningar
 • Förmåga att tjäna ränta på dina tillgångar
Nackdelar
 • Kan vara svårt att lära sig

Disney Plus Sverige

Previous article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Teknologi