Teknologi

Payoneer – ett säkert betalningsalternativ

5

Payoneer- ett säkert betalningsalternativ

När det gäller att skicka pengar mellan olika konton, personer eller företag så finns det ett antal alternativ. Det traditionella är att kontakta din bank, kanske via en hemsida, och föra över pengarna direkt. Men det kan ibland ge dig dåliga växlingskurser samt andra avgifter. För att underlätta, framför allt för de som sysslar med internationella transaktioner, så finns det många alternativ.

Bland de mest kända finner du PayPal, men även Payoneer. De har både sina för- och nackdelar, mycket beroende på hur du vanligtvis använder dessa tjänster. Här ska vi se lite närmare på Payoneer och vad de har att erbjuda. Det grundades för cirka 15 år sedan i New York och har vuxit sig både stort och starkt sedan dess. Även om de främst riktar sig till företag så kan även privatpersoner dra nytta av deras tjänster för att få betalt.

Payoneer_logo.svg_

Payoneer är ett utmärkt alternativ för svenskar. Snabba, snygga, billiga och anonyma överföringar - Den perfekta lösningen. Skapa ett konto idag och få 250 kr helt gratis.

Komma igång med Payoneer

Det kostar ingenting att öppna ett Payoneer konto. Detta öppnar dörren för transaktioner mellan över 200 länder i en rad med olika valuta. Tanken är att det ska vara enkelt att betala och få betalt utan allt för stora kostnader. Många företag eller tjänster samarbetar med Payoneer, som bland annat AirBnb och fiverr.

En fördel är att du med en gång kan ansöka om ett Payoneer kort. De använder sig av MasterCard, ett kort som är accepterat så gott som överallt. Så du kan antingen sätta in dina pengar på ditt Payoneer MasterCard, eller direkt in på ditt konto. Sedan är det lätt att föra dem vidare till ditt vanliga bankkonto om du så önskar. Med andra ord är det enkelt och smidigt att flytta runt dina pengar. Du kan, till exempel, jobba på olika plattformar, få betalt via Payoneer för att sedan göra dina inköp eller andra transaktioner med kortet.

Inga dolda Payoneer avgifter

De är mycket tydliga med vad olika tjänster kostar. Som ett exempel kan nämnas att om du överför pengar från ditt konto till ett annat Payoneer konto så är det gratis. Om du däremot skickar dem till ett annat konto så kostar det upp till 2% i avgift. När du använder deras kort så är det de vanliga MasterCard avgifterna som gäller.

För lite större företag som har en mer substantiell omsättning så sjunker avgifterna. Det lönar sig alltså att vara lojal. När du är kund hos vissa av deras samarbetspartner så slopas också en del av avgifterna. Bland annat så betalar inte AirBnb kunder den årliga kortavgiften. Du kan spara en hel del pengar genom att vara medveten om vem som är kopplad till Payoneer.

Fördelar med att välja Payoneer

Payoneer Sverige är redan väl etablerat och många har valt att göra sina transaktioner via dem. De är bättre än epayments, och ett flertal föredrar dem också framför PayPal. Det faktum att du kan få betalt och betala till så många länder utan större problem, och för relativt små avgifter, är verkligen en fördel. Många jobbar online och kan få sin lön direkt in på kontot eller kortet. Inga mellanhänder, vilket också minskar kostnaderna.

Om du vill tjäna lite extra pengar kan du bli entreprenör. För varje ny kund som blir medlem via dina länkar så får du betalt. Payoneer erbjuder alltså flera bra möjligheter på olika nivåer. Framför allt är det ett väl etablerat och säkert sätt för transaktioner. Nu när världen har krympt, så att säga, och många gör affärer över gränserna så är det viktigt med ett gemensamt sätt att betala. Eftersom Payoneer är aktivt och fungerar i så gott som alla länder så är det ett smidigt alternativ för både handel och tjänster.

Har Payoneer en app?

Payoneer har en app för både IOS och Android. Appen funkar utmärkt på svensk mark och har många bra recensioner på både App Store och Google Play. Om du inte vill använda appen kan du såklart istället använda den vanliga versionen över webben.

Kontaktuppgifter till Payoneer

Internationellt: +1-646-658-3695
Kontakta Payoneer: https://payoneer.custhelp.com/app/Contact_us

Bitsafe

Bäst alternativ

Billigast och snabbast

#1

Payoneer

Riktigt snabb

Snabba överföringar

Billiga Överföringar

Billigt att överföra större belopp.

Anonyma Överföringar

Ett bra val för folk som vill vara anonyma

Payoneer

10

Skrill – Den perfekta betalningsmetoden

Previous article

En närmare blick på Bitsafe

Next article

You may also like

5 Comments

  1. […] Vill du läsa mer? Läs vår fullständiga recension av Payoneer här. […]

  2. […] även vår recension av Payoneer, bäst på säkra och anonyma transaktioner i […]

  3. […] Har du testat Payoneer? Läs vår recension här. […]

  4. […] Ett annat alternativ som fungerar mycket bra i Sverige är Payoneer. […]

  5. […] här är vår andra recension av Payoneer. Vår första recension av Payoneer finner du här. Anledningen till att vi skrev en andra recension är att saker har ändrats under det här året […]

Comments are closed.

More in Teknologi