Teknologi

Fiverr – Köp och Sälj Frilansarbete Enkelt

0
fiverr logo

Fiverr – Köp och Sälj Frilansarbete Enkelt

Vad är Fiverr?

Fiverr.com skapades år 2010 och har efter dess blivit en av de störa sidorna för att sälja och köpa frilansarbete på nätet. Du kan antingen söka efter arbete som säljs, eller lägga upp eget arbete och sälja dina tjänster själv. Med över 830 000 frilansare som erbjuder miljontals tjänster i över 200 kategorier, har du en hel del att välja bland.

Är Fiverr legitimt?

Absolut. Webbplatsen har några av de bästa tjänsterna och priserna du kan hitta på hela nätet, från översättning till design. Det finns flera olika recensioner på de olika personerna som erbjuder sina tjänster så du kan bestämma själv vem du vill arbeta med.

Vi vet hur svårt det kan vara att hitta bra professionella frilansare, och hur frustrerande det är att anlita någon som inte gör sitt jobb, därför testade vi Fiverr. Vi analyserade deras funktioner, användarvänlighet, kundtjänst och mer.

Innan du spenderar din tid och pengar på Fiverr, bör du läsa vår recension för att förstå precis hur allt fungerar.

Hur fungerar Fiverr?

Fiverr gör det enkelt att kontakta och anslita frilansare. Det kan ibland känns överväldigande med hur många personer det finns att välja bland, men det finns en mycket bra sökfunktion som gör processen enklare. Systemet med omdömen och recensioner gör det även ännu enklare för dig att få sinnesro kring dina val.

Minimera risk med nivåer som är enkla att förstå

Fiverr kan du omedelbart se hur bra en frilansare är. Allt du behöver göra är att kolla vilken nivå (level) de är. Det här hjälper dig spara tid genom att ta bort alla som inte har bevisat hur professionella de är. En säljares nivå baseras på leveranstid, kundnöjdhet och kvalitet på deras tjänster.

Det finns fyra nivåer:

  • Ny säljare – Här börjar alla frilansare. Detta är ett tecken på att säljaren är rätt oerfaren.
  • Nivå 1 – En säljare kan bli nivå 1 efter 60 dagar, men endast om de har slutfört minst 10 arbeten med en hög nivå av kundnöjdhet.
  • Nivå 2 – Endast säljare som har varit på Fiverr i 120 dagar och har slutfört 50 högt betygsatta arbeten kan nå denna nivå.
  • Högsta Betyget – Om en säljare når detta betyg är det ett bra tecken. Den här personen kan du lita på. Dessa frilansare har varit på Fiverr i minst 180 dagar, har slutfört över 100 arbeten (tjänat minst 200 000 kr), och har gjort alla deras kunder nöjda.

Enkelt att använda

Fiverr är en otroligt enkel plattform att använda. Sidan är riktigt bra utformad och erbjuder flera fantastiska verktyg för att hjälpa dig hitta precis det du letar efter.

Tänk på att när en säljare har levererat ditt arbete, har du bara tre dagar (eller 14 dagar för beställningar som behöver levereras) att acceptera eller neka.

Fiverr

9

Alternativ till Epayments

Previous article

HBO eller Netflix, vad är bäst?

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Teknologi