Teknologi

En närmare blick på Bitsafe

0
bitsafe sverige

I dagens digitala samhälle är det viktigare än någonsin att satsa på säkerhet. Du behöver ha en metod för att hantera dina tillgångar, samtidigt som det är viktigt att skydda din identitet och resurser. Många har funnit att Bitsafe är ett alldeles utmärkt sätt att inte bara göra olika former av transaktioner. Men även samla sina digitala ägodelar på ett säkert och diskret sätt. Allt fler väljer att satsa på digitala lösningar, av flera bra orsaker.

Vad är Bitsafe?

De flesta har hört talas om digital valuta. Nu för tiden sker det mesta online, och pengaöverföring eller andra former av affärer är inget undantag. Därför är det inte mer än logiskt att du tar din verksamhet eller privatliv till en högre nivå. Det är klart att du fortfarande kan göra det mesta via din vanliga bank. Men det har blivit både mer komplicerat och dyrare att fungera på det sättet. Med Bitsafe så undviker du flera av de hinder som kan göra din verksamhet långsammare.

En digital bank där du inte bara kan hantera dina pengar men även lagra andra digitala tillgångar. Det låter lika bra som det är sant. För en billig penning kan du få ett domännamn. Om du redan har en eller flera domäner kan du lagra dem här. Din identitet är skyddad, vilket är ett måste nu för tiden. Du slipper tänka på detaljerna, eftersom Bitsafe redan har ett system som fungerar.

bitsafe sverige

Bitsafe är en grym tjänst för svenskar. Snabba, anonyma och billiga överföringar. Du kan även använda Bitsafe som ett anonymt bankkonto, ingen ser vad du gör här! Skapa ett konto via knappen nedan och få 100 kr insatta på ditt konto.

Konsten att överföra pengar

Alla behöver en pengaöverföringstjänst. Vare sig du säljer produkter eller tjänster så är det ett utbyte av pengar. De som sysslar med andra affärer har också behov av att snabbt och effektivt kunna överföra pengar. Återigen är din anonymitet skyddad, samtidigt som du slipper komplicerade rutiner. I en värld där tid är pengar gäller det att vara effektiv och produktiv. Inom vissa branscher kan en förskjutning på bara några minuter göra stor skillnad. Ytterligare en anledning till varför allt fler väljer Bitsafe.

En fördel med Bitsafe är att de inte använder dina pengar till spekulationer eller lån, som traditionella finansiella institutioner alltid gjort. Det är bland annat därför som du alltid har dina resurser tillgängliga. Fokus ligger på pengatransaktioner, som ju är till klienternas fördel. Detta gör det möjligt även för sajter som anses vara riskabla av Visa och Mastercard att fungera. Dina klienter kan alltid betala med kreditkort eller andra Bitsafe konton. Du kan även koppla in betalning för tjänster och produkter på så kallade vuxna sajter. Med andra ord så är du fri och kan fortsätta driva din verksamhet med större framgång.

Välj rätt alternativ för dina transaktioner

Du kan välja mellan två olika konton hos Bitsafe. Dels har du Talent, som inte kostar någonting att öppna. Den korresponderande valutan är Euro, vilket används i flera europeiska länder. Du kan få domännamn för inköpspris, ett bra sätt att komma igång. Med ditt eget unika IBAN nummer är det bara att sätta igång. Du får anonym pengaöverföring på sitt allra bästa. Det kostar ingenting att överföra pengar till ett annat Bitsafe konto, vilket minskar dina utgifter och ökar möjligheterna för säker handel.

Ett annat alternativ är Business. Här har du fler möjligheter och underlag för internationella affärer. Förutom Euro så har du här även amerikanska dollar och brittiskt pund. Med dessa tre valutor har du täckt den största delen av världen, för det är de här som används allra mest. Även här kan du få domännamn billigt och naturligtvis har du ditt IBAN. För de som gör massutbetalningar är det här kontot det bästa valet.

En säker Bitsafe recension

Som med allting annat gäller det att syna ett erbjudande i sömmarna. När det kommer till pengaöverföring och liknande transaktioner är det ännu viktigare. Du måste kunna vara anonym och vara säker på att din identitet är skyddad. Bitsafe är uppbyggd på det sättet. Här kan du ta emot dagliga betalningar och även betala ut pengar hela tiden. Allting är gjort snabbt och smidigt, på ett säkert sätt. Förutom att det inte kostar något att skapa ett konto.

Dina digitala tillgångar lagras säkert och du kan alltid använda vad du har. Inga långa fördröjningar utan anonyma pengaöverföringar som går fort. Du kan skriva ut checker, skicka pengar med SEPA och flera andra vanliga alternativ. Det är som en bank, fast med moderna och digitala metoder. Utan de kostnader och långsamma procedurer som du kämpat med hittills.

Många som vill starta upp något nytt möts av hinder hos andra banker. Med Bitsafe kan du komma igång för att förverkliga dina drömmar. Ditt projekt kan bli en verklighet, med hjälp av digitala metoder. Koppla upp ett Bitsafe kreditkort så du kan använda dina tillgångar som du vill. Det är ett Mastercard kontantkort, lätt att bruka i så gott som hela världen. Med Bitsafe är du redo att inte bara komma igång men fortsätta framåt.

Ett annat alternativ som fungerar mycket bra i Sverige är Payoneer.

Bitsafe

Bäst alternativ

Billigast och snabbast

#1

Riktigt snabb

Snabba överföringar

Billiga Överföringar

Billigt att överföra större belopp.

Anonyma Överföringar

Ett bra val för folk som vill vara anonyma

product-image

Bitsafe

7.5

Payoneer – ett säkert betalningsalternativ

Previous article

Payoneer Recension 2021

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Teknologi