ivacy VPN sverige

Ivacy VPN, ett bra val för svenskar?

Ivacy har sin bas i Singapore, vilket är en plats som ofta har problem med censor, men Ivacy har gång på gång bevisat att de inte kan bli tvingade till att censurera eller ge ut information.

Ivacy VPN har en stark kryptering och säkerhet med 256 bitars kryptering i militärsnivå och har flera protokoll inklusive IPSEC, IKeV, L2PT, OpenVPN, TCP och UD.

Utöver detta har Ivacy även en ”kill-switch” som stänger av internetanslutningen om en läcka har upptäckts.

Ivacy har 275 servrar i över 100 länder och med 12 000 tillgängliga IP-adresser. Serverlistan är inte lika stor som för Nord VPN eller ExpressVPN, men det är ändå en stark lista.

Du kan även ansluta upp till fem enheter på samma gång, och eftersom att det fungerar på så många olika plattformar, garanterar vi att du kommer använda alla fem.

Streaming med Ivacy VPN

Du kan använda Ivacy VPN tillsammans med Netflix, Hulu och BBC iPlayer. Hastigheten på Ivacy är definitivt stark nog att streama utan lagg och andra problem. Men det låga antalet servrar betyder att det kanske inte är något du kan förlita dig på för alltid.

Utöver detta tillåter även Ivacy torrenting och har dedikerade P2P-servrar. De har även dedikerade servrar för Kodi och du kan streama och torrenta så mycket du kan tack vare att Ivacy inte har några restriktioner på bandbredd.

Ivacy VPN Kundtjänst och upplevelse

En av Ivacys bästa fördelar är deras kundtjänst dygnet runt. Inte många VPN:er kan erbjuda detta, men Ivacy går att kontakta på flera olika sätt, snabbt och enkelt.

Ivacy har inte alltid varit prisvärt, men de har precis ändrat detta under årsskiftet – nu är det en riktigt billig VPN.

Ivacy VPN är även väldigt enkelt att installera och använda. Det används av både nybörjare och erfarna användare.

Enkelt att använda

Ivacy finns tillgänligt på iOS, Android, Windows, Mac, Linux, Spelkonsoller och mer. Installationen är simpel och snabb. Gå bara till nedladdningssidan för att få korrekt version till din plattform.

Separata riktlinjer erbjuds för olika versioner av plattformen.

Pris på Ivacy VPN

Ivacy har nyligen uppdaterat deras priser, vilket har gjort tjänsten riktigt prisvärd.

Du kan köpa en månad, ett år eller två år. Och det bästa är att du får en 30-dagars returgaranti där du får tillbaka alla pengar du har spenderat, oavsett om det är för en månad eller två år.

Återbetalningar tar ungefär 48 timmar men om betalningen gjordes med ett kreditkort kan det ta upp till 40 dagar.

Ivacy erbjuder en 3 dagars testperiod för bara 2,50 dollar och inkluderar alla funktioner från den vanliga tjänsten.

Pålitlighet och support

Ivacy har kundtjänst tillgänglig dygnet runt via flera olika sätt. Det finns live chat, e-post, Facebook Messenger och kontaktformulär. Ivacy svarar oftast på alla frågor bara efter några minuter.

Slutsatsen

Ivacy VPN är en funktionsrik tjänst.

Ivacy har funnits sedan 2007 och förtsätter alltid att arbeta på sin tjänst.

Den här tjänsten erbjuder allt du kan behöva: stark säkerhet och kryptering, en kill-switch, servrar på fler än 100 platser, åtkomst till Netflix och Hulu, samt dedikerade servrar för torrents och Kodi.

Psst…

Har du testat Payoneer? Läs vår recension här.

product-image

Ivacy VPN

9.1

Fördelar
  • Fungerar med Netflix, Hulu och BBC iPlayer
  • Tillåter torrenting på dedikerade servrar
  • Fungerar på alla större plattformar
  • 275+ servrar
  • 100 länder
Nackdelar
  • Fungerar inte med TOR
  • Pengar-tillbaka-garantin är otydlig

Wise Sverige

Previous article

Honey – Hitta Rabattkoder Automatiskt

Next article

You may also like

1 Comment

  1. […] du en bra VPN tjänst i Sverige? Testa Ivacy […]

Comments are closed.

More in Teknologi