Teknologi

Underlätta livet med Apple Airpods 2

0
apple airpods 2

Underlätta livet med Apple AirPods 2

De små vita hörlurarna syns så gott som överallt. På kontoret, gymmet, i parken och var du än befinner dig. De är bekväma att använda och blir snabbt ett måste. Vad har då AirPods gen 2 som är så bra? Hur fungerar de och vad har förbättrats jämfört med tidigare modeller? De små vita hörlurarna syns så gott som överallt. På kontoret, gymmet, i parken och var du än befinner dig. De små vita hörlurarna syns så gott som överallt. På kontoret, gymmet, i parken och var du än befinner dig. De är bekväma att använda och blir snabbt ett måste. Vad har då AirPods gen 2 som är så bra? Hur fungerar de och vad har förbättrats jämfört med tidigare modeller?

Alltid uppkopplad

En klar fördel med Apple AirPods 2 är att du har fem timmars lyssningstid och upp till tre timmars taletid. Det räcker för de flesta. Du kan alltså klara av ett långt konferensmöte utan att behöva ladda om den ena av hörlurarna. Om du skulle behöva mer tid så lägger du ner dem i laddningsetuiet. Det tar bara en kvart att få ytterligare fem timmars lyssningstid och tre timmars taletid. Totalt kan du få upp till 24 timmars lyssningstid.

Så även om du inte har tillgång till en laddare så klarar du dig bra. För att vara så effektiva som möjligt så kommer dina AirPods Sverige i ett trådlöst laddningsetui. Du lägger det bara på en laddningsplatta (Qi-certifierad). Efter full laddning kan du börja använda dem direkt. Siri kan tala om hur mycket batteri du har kvar. Eller så håller du bara hörlurarna bredvid din iPhone så ser du direkt situationen.

Hjälp när den behövs

Så fort du sätter in generation 2 AirPods i öronen så aktiveras de automatiskt. Det samma när du tar ut dem, de pausas utan att du behöver klicka på någonting. Samma princip gäller för Siri. Alla som har iPhone vet hur praktiskt det är att kunna få hjälp av Siri. Med Apple AirPods så behöver du inte röra telefonen eller hörlurarna. Du säger bara Hej Siri, och fortsätter med den fråga du har. Vare sig det är en vägbeskrivning eller för att höja volymen på sången.

Siri kan också läsa upp dina meddelanden när de kommer in. Det är en funktion som du kan aktivera. Med andra ord slipper du kolla hela tiden om du har fått svar eller om något nytt kommit. Siri tar hand om det hela och informerar dig. Men om du är upptagen i ett samtal eller delar en låt så väntar Siri tills du är klar.

Bättre ljud med AirPods gen 2

Ljudet är en av de förbättringar som Apple utvecklat med de nya hörlurarna. Det är rikt och fylligt, samt stabilt. När du växlar mellan olika enheter så sker det snabbt och smidigt. Likaså är kopplingstiden för ett samtal snabbare. För en del kan en fördröjning på en sekund eller mindre kännas av. Det slipper du nu med generation 2.

Hörlurarna drivs med ett H1-chip som nu har uppdaterats och finslipats. Det kan kopplas med Bluetooth 5.0, så du får ett större täckningsområde. Du kan därmed använda AirPods även med Android telefoner eller andra enheter via Bluetooth anslutning.

Sammanfattning

Skillnaderna kanske inte verkar vara så stora, men Apple AirPods 2 är en klar förbättring av tidigare modeller. Ljudet är bättre och det är enkelt att hoppa mellan olika enheter. Siri kan nu helt styras av rösten. Det blir som en levande fjärrkontroll, där du slipper ta fram telefonen ens för de enklaste uppgifterna.

En klar fördel är att taltiden har utökats till tre timmar. Samt lyssningstiden till fem timmar. Med laddningsetuiet till hands kan du vara uppkopplad upp till 24 timmar utan några problem. Allt detta ger större rörelsefrihet och gör det lättare att hantera både jobb och fritid. Med det allra senaste inom teknologi så har de små vita hörlurarna utvecklats ännu mer. De är som en förlängning av dig själv, där du kan göra det mesta utan att lyfta ett finger.

Köp dina Airpods 2 på Dustin här!

HBO eller Netflix, vad är bäst?

Previous article

Wise Sverige

Next article

You may also like

Comments

Comments are closed.

More in Teknologi