transferwise sverige

Vad kostar Transferwise?

Transferwise erbjuder en av de billigaste växelkurserna i världen, och andra avgifter brukar även vara lägst om du använder transferwise tillsammans med ett bankkonto. Denna avgift är oftast mindre än 1 % av överföringsbeloppet.

Hur snabb är Transferwise?

Banköverföringar brukar ofta ta dagar, men det går även att få fram pengarna på samma dag som de skickades. Om du överför pengar på Transferwise med ett visa- eller mastercard kommer överföringen bara att ta några minuter. Men om du överför med ett bankkonto så kan överföringen ta en till tre arbetsdagar.

Överföringsgränser och alternativ

Du kan skicka upp till 10 000 000 kr per överföring (10 miljoner) om du använder banköverföring på Transferwise. Du kan även använda kreditkort, vanligt betalkort, Apple Pay eller direct debit från ditt bankkonto. Mottagaren kommer att behöva ett bankkonto.

Transferwise Kundtjänst

Transferwises telefonlinje är endast öppen på vardagar, men Transferwises mobilapp har höga betyg och deras webbplats har bra guider och riktlinjer för att hjälpa sina kunder.

Enkelt att skapa konto och logga in

Du kan skapa ett konto på Transferwise genom att använda din e-postadress, eller genom att logga in med ditt Google- eller Facebook-konto, vilket ofta inte är så vanligt bland dessa leverantörer.

Transferwise eller Revolut?

Men hur bra är Transferwise om man t.ex. jämför med Revolut? Transferwise ger faktiskt bättre växelkurser vid större belopp, och är även bättre under helger. Transferwise passar även bäst om du växlar mellan väldigt speciella valutor. Men däremot är Revolut billigare när du överför mindre belopp.

Bäst alternativ

Billigast och snabbast

#1

Riktigt snabb

Snabba överföringar

Billiga Överföringar

Billigt att överföra större belopp.

Bitsafe

Anonyma Överföringar

Ett bra val för folk som vill vara anonyma

Psst..

Behöver du en bra VPN tjänst i Sverige? Testa Ivacy VPN.

product-image

Transferwise

8.7

Fördelar
  • Billigt
  • Inga dolda avgifter
  • Garanterade växelkurser
Nackdelar
  • Ingen kundtjänst via telefon
  • Större överforingsbelopp kan begränsas

Underlätta livet med Apple Airpods 2

Previous article

Ivacy VPN Recension – Bra rykte

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Teknologi